top of page
Masterservice.se Sanering, Rivning, Håltagning, Betongsågning, Avfuktning, Transport, Mark & anläggning, El, VVS

Masterservice som Partner

Ett samarbete med oss på Masterservice ska ha sin grund i kompetens, ansvar och förtroende.

Vårt engagemang för säkerhet, effektivitet och miljöansvar säkerställer att uppdragen genomförs enligt gängse regelverk, satta mål och projektplaner.

Våra kunder är allt ifrån försäkringsbolag, offentliga verksamheter till företag och privatpersoner. Masterservice är idag en av de ledande aktörerna i Göteborgsregionen.

Genuin Personal- & Maskinstyrka

Med ett team av skickliga yrkesmän- och kvinnor samt en toppmodern fordonspark, åtar vi oss såväl större som mindre projekt.

På Masterservice tycker vi om utmaningar och våra uppdrag finns utspridda från centrala Göteborg till otillgängliga markytor längs västkusten.

Vi ser fram emot att hjälpa er med ert nästa rivningsprojekt.

Er utmaning - Vårt uppdrag

För oss betyder ett rivningsuppdrag så mycket mer än att bara demolera byggnadsmaterial.

 

Som totalentreprenör med helhetsansvar är vi på Masterservice specialiserade på kontrollerad och säker rivning, transport av rivningsmaterial och återställande av markytor.

Vi hjälper er som kund med att riva allt från små inomhusprojekt till storskaliga fastighetsrivningar.

RIVNING

Effektiv tillgänglighet är viktigt för oss och något som våra kunder sätter stort värde på. Vi är bemannade dygnet runt alla dagar i veckan, året om och alltid redo att stå till tjänst i såväl stora som små uppdrag.

Jour dygnet runt

När ställs inför utmaningar man inte fullt ut har koll på, kan det vara skönt att få prata med någon som som har koll på situationen. För oss på Masterservice är detta en självklar del av uppdraget, att informera och stötta er från början till slut

Rådgivning

bottom of page