top of page
Masterservice.se Sanering, Rivning, Håltagning, Betongsågning, Avfuktning, Transport, Mark & anläggning, El, VVS Image by Cristina Gottardi

Masterservice som Partner

Ett samarbete med oss på Masterservice ska ha sin grund i kompetens, ansvar och förtroende.

 

Vårt engagemang för säkerhet, effektivitet och miljöansvar säkerställer att uppdragen genomförs enligt gängse regelverk, satta mål och projektplaner.

Våra kunder är allt ifrån försäkringsbolag, offentliga verksamheter till företag och privatpersoner. Masterservice är idag en av de ledande aktörerna i Göteborgsregionen.

Rätt personal och utrustning

Med rätt kompetens, toppmodern utrustning ett team av skickliga yrkesmän- och kvinnor, åtar vi oss såväl större som mindre projekt.

På Masterservice tycker vi om utmaningar och våra uppdrag finns utspridda från centrala Göteborg till otillgängliga markytor längs västkusten.

Vi ser fram emot att hjälpa er med ert nästa avfuktningsprojekt.

Torr fastighet - Attraktiv fastighet

Avfuktning är mer än bara akuta vatten- och fuktskador, ofta är det också en viktig förebyggande åtgärd för att slippa mögel (mikrobiell påväxt).

Masterservice erbjuder de flesta tjänster inom inom avfuktning av fastigheter, stora som små.

 

I samarbete med Fuktab kan vi hjälpa er som kund genom hela processen med allt ifrån platsbesiktning och fuktutredningar till  konkreta och hållbara åtgärder.

AVFUKTNING & FUKTUTREDNING

Effektiv tillgänglighet är viktigt för oss och något som våra kunder sätter stort värde på. Vi är bemannade dygnet runt alla dagar i veckan, året om och alltid redo att stå till tjänst i såväl stora som små uppdrag.

Jour dygnet runt

När ställs inför utmaningar man inte fullt ut har koll på, kan det vara skönt att få prata med någon som som har koll på situationen. För oss på Masterservice är detta en självklar del av uppdraget, att informera och stötta er från början till slut.

Rådgivning

bottom of page