top of page
Håltagning betongsågning Masterservice 1.jpeg

Masterservice som Partner

Ett samarbete med oss på Masterservice ska ha sin grund i kompetens, ansvar och förtroende.

 

Vårt engagemang för säkerhet, effektivitet och miljöansvar säkerställer att uppdragen genomförs enligt gängse regelverk, satta mål och projektplaner.

Våra kunder är allt ifrån försäkringsbolag, offentliga verksamheter till företag och privatpersoner. Masterservice är idag en av de ledande aktörerna i Göteborgsregionen.​

Genuin Personal- & Maskinstyrka

Med ett team av skickliga yrkesmän- och kvinnor samt en kvalificerad maskin- & fordonspark, kan vi kostnadseffektivt hjälpa er med era olika projekt.

På Masterservice tycker vi om utmaningar och våra uppdrag finns utspridda från centrala Göteborg till Storgöteborg.

Vi är redo och ser fram emot att hjälpa er med ert nästa projekt inom håltagning och betongsågning..

Er utmaning - Vårt uppdrag

Masterservice erbjuder allt ifrån mindre projekt till större entreprenader.

Behovet av håltagning och betongsågning kan uppstå vid många olika tillfällen, t.ex. vid om/tillbyggnation eller nybyggnation. Kanske vill man göra en ny dörröppning eller bygga en ny toalett med håltagning för VA.

Som totalentreprenör är vi vana med att ta helhetsansvar och är specialiserade på kontrollerad och säker håltagning och betongsågning, vi ombesörjer för transport av överblivet material och återställande av arbetsytor.​

HÅLTAGNING & BETONGSÅGNING

Effektiv tillgänglighet är viktigt för oss och något som våra kunder sätter stort värde på. Vi är bemannade dygnet runt alla dagar i veckan, året om och alltid redo att stå till tjänst i såväl stora som små uppdrag.

Jour dygnet runt

När ställs inför utmaningar man inte fullt ut har koll på, kan det vara skönt att få prata med någon som som har koll på situationen. För oss på Masterservice är detta en självklar del av uppdraget, att informera och stötta er från början till slut.

Rådgivning

bottom of page